KONTAKT

Hur jobbar vi

Vi finns i en vårdcentral, på Kungsgatan 5 i Alingsås. Dit är du välkommen att boka tid för konsultation och rådgivning. Hos oss får du professionell hjälp med att välja produkter som är bäst anpassade för din situation och som verkar effektivt för att skydda din hörsel. Vi besöker gärna din arbetsplats och kan utföra avtryckstagning och anpassning på den plats i den miljö där skyddet behövs bäst. Vi hjälper även företag och organisationer med utbildningar och föredrag inom hörsel. Möjlighet till gemensam tidsbokning för grupper av arbetskamrater går också bra.

Besöksadressen är:

Bräcke Diakoni-Vårdcentralen Centrum

Kungsgatan 5
, 441 30 Alingsås

Nöjda kunder genom åren

Jobbar du med hörselskydd, så bra. Jag har haft några liknande skydd. Varför jobbar du inte i Stockholm?

Känd artist

Ett musikliv sätter hörseln på ”hårda prov”. Det tänkte jag ej på när jag var ung. Att skydda sin hörsel är klokt. Numer har jag börjat använda hörapparater för att förbättra min hörsel.

Känd artist

Tack för din hjälp. Hörselvågen jobbar både för oss musiker/artister och vår publik.

Känd artist

Jag använde propparna på konserten i lördags och dom var väldigt bra. Glasklart ljud och perfekt dämpning. Så jag
behöver nog inga andra filter. Jag önskar jag hade haft sådana för 30 år sedan.

Jerker Emanuelsson

Lätta att sätta i, i mjuk silikon med ”utdragningssnoddar”. Dom tar bort allt högfrekvent vindbrus och släpper igenom samtal, radio och musik på exakt rätt nivå. ”Dessutom verkar dom förstärka avgasljudet precis lagom”.

MC åkare från Kil i Värmland

Jag använder hörselskydden dagligen i arbetet. Så enkla att sätta dit och ta ur. Toppen att dom inte gör ont. Man kan
använda dom länge utan att det börjar göra ont. På arbetsplatsen tar dom bort perfekt med ljud. Jag är otroligt nöjd

Gabriel Björnson, Solidor AB

Hörselskydden har hjälpt mig under 100 tals spelningar genom åren. I högljudda krogmiljöer, festivaler och andra scener hade det inte gått att arbeta utan hörselskydden som skyddar mot stark ljudvolym och har en grym passform vilket gör att jag bekvämt kan använda dom i många timmar. Maria är dessutom serviceminded och lätt att jobba med.

Oliver Östbäck, Bernard Entertain

Jag använder alltid mina hörselskydd då jag repar med mitt band.

Alexander Wirth

KONTAKT

Maria Eriksson
leg. audionom

BESÖKSADRESS

Bräcke Diakoni
Vårdcentralen Centrum
Kungsgatan 5
441 30 Alingsås